in these bodies we will live, in these bodies we will die. where you invest your love, you invest your life




the beauty of love as it was made to be


you can die in a blink of an eye, so bat your eye lashes, keep winking and blowing kisses 'cause you're flirting with death


eu sinto falta nesta aldeia


varför kan man inte få vara där man vill vara?


episkt


gud över lufttäta förslutningar

det finns inget som de veckor som ett latin prov är placerat i, jag insåg nyss att jag inte minns vad det var jag plugga i tolv timmar förra veckan. ingen som helst aning. nu är det morfem, mytologi och alla dess gudar som gäller. jag tycker att vi alla kan komma överens om att hermes var den mest betydelsefulla guden under den tiden. vem vill inte vara guden som står för lufttäta förslutningar? så nu vet ni vart ordet hermetiskt kommer ifrån! hejjagärnördochharingetliv. uppmärksamma också att mitt kära bibliotek inte längre är så kärt. äckliga pervo dudes och ninjauteliggare hänger numera där. men vad ska man göra? man måste ju plugga liksom. det är bara å gosa till det riktigt ordentligt med dem och plugga på, vem vet man kanske kan lära sig nått nytt. med dessa nya vänner kan varje dag bli till ett nytt äventyr. oh buddah have mercy, let this week end, och låt det gå kvickt!


to build a home

out in the garden where we planted the seeds there is a tree as old as me
branches were sewn by the color of green, ground had arose and passed it's knees
by the cracks of the skin I climbed to the top, I climbed the tree to see the world
when the gusts came around to blow me down I held on as tightly as you held on to me

to feel the bass thump


mänskligheten


married to the game but she broke her vows


söndagar


what saves a man is to take a step, then another step


just 'cause you got the monkey off your back doesn't mean the circus has left town


najs liv

snodde bilden från mollsan

otroligt produktiv tisdagskväll

hade lite svårt med studerandet idag igen. undrar varför..jag gjorde i alla fall ansträgningen att försöka ta reda på vad grejen med justin bieber är. jag ville fatta! men jag fattante.. grabben är ju galet gay. som vid alla besök på youtube så slutade det såhär. vilken grej.

produktiv måndagskväll

vanan av stadsbibblans fokuserade besökare omkring mig har gjort det omöjligt att plugga hemma. tankarna svävar iväg till livsviktiga saker som llamas with hats och familjens viggo. den här är ju bara för go, bra minnen från birkatiden. haaa, det går dåligt nu mannar. riktigt dåligt. latinprovet kommer emot mig, tjoho.

nu blir det banan split


när man inte behöver lämna ön på lördagskvällen finns det inget att klaga på

soft birka-reunion långt ut på ön igårkväll. jag qoutar värden carl, det var fantastiskt och verkligen verkligen en grej.. lite deppigt dock eftersom att jag lämnar dessa efterblivna och underbara bönder snart. visade huset idag, tjugoen familjen var intresserade. läbbigt!

ny skit

chris martin må vara underbar, men nu är det dags för ny header. det fick bli denna softa bild som syrran tog i new york. jag lyckades även bredda bloggen helt by myself. moa jag hoppas att du är riktigt stolt!

ni kommer hitta oss i hamnen


det ena leder till det andra är allt jag vet


CK

bara för att den här låten är asnajs och får mig att tänka på vilken skön böna jag har till stora syster. men på riktigt, hur kan man inte älska det här?

hard knock life

snöhelvetet är tillbaka. kom mina kultiga små vänner, låt oss gå i ide. något party är i alla fall att mina mjukis byxor är återfunna. de var tydligen glömde i mitt mini skåp. fest.

mitt hem. mitt liv. my savior

ELLER?!? stadsbibblan stjäl mitt liv och gör det till elva timmars plugg i veckan. okej det kanske är frivilligt? men det där stället stal i alla fall mina mjukisbyxor idag! nämen seriöst, vem glömmer sina byxor på biblioteket? det här händer ju inte!

language of the Llamas


jag är en liten slyna

yes, då var det dags för denna kategori ännu en gång. har nu kommit hem från ytterligare tre väl spenderade (eller?) timmar på stadsbiblioteket, det blir väll sådär fem stabila timmar denna vecka? kom, överaskande för mig, hem till en farmor som sover här en natt under resan från skåne till guadeloupe i västindien. det är inte mening att man ska behöva vara avis på sin farmor.. enligt henne är i alla fall jag och mina syster "små slynor" för att vi är längre än henne.. jag förstår verkligen inte vad det är med våra farföräldrar och längd. de pratar alltid om hur de ska ge oss stop och väx för att vi ska sluta växa och hur stoooora vi har blivit. jag tror att min farmor håller på att krympa.. därför är längd ett så kallat touchy-subject. fast ne.. då skulle hon väll inte vilja prata om det hela tiden? beats me! jag vet bara att för de flesta över tretton år är inte "vad stor du har blivit" något man blir så mega happy över. kräver inte åttio år på jorden för att räkna ut det.
Längd och äldre människor är som svenskar och vädret.. go-to samtalsämne liksom. har ni tänkt på att det faktiskt inte  bara är fyrtio+ människor som pratar om vädret? det är vi också. eller ja... jag. så ni andra också för världen kretsar väll kring mig, åter mig och bara mig? nei. men jag använder i alla fall vädret som något att snacka om i nödfall. ni vet när man träffar den där barndomsvännen på bussen efter lovet och man har liksom inte riktigt nått kvar att säga så det blir ett "det var ju i alla fall fint väder, kul..". brukar dock inte hjälpa sådär super mycket.. blir bara ännu mera awkward och stelt efter. kanske är det nu jag ska inse att vädret inte alls är en bra sak att tala om och jag ska sluta vara sån svennebanan? fast ne.

don't believe in what they say and what you've always been told


grenade

då var det slut på bästa veckan. måste erkänna att även denna vecka haft sina svackor men det är inte helt fel att avsluta den med en pluggfri helg, det var inte igår! vädret har haft beslutsångest denna vecka och vårt hus finns numera på hemnet. konstiga grejor. till salu skylten sitter uppe och jag vill lämna denna ö för gott. juni kom please.
och bara för att jag har haft lite svårt att sluta köra låten på repeat denna vecka. varför kan bara vissa riktigt lucky people sjunga så pojk fint? bara sånt jag funtar på...


saturday night


ibland tänker jag på dig


the good old days

by the way, visste någon att MJs hår började brinna under inspelningen av den här reklamen? asnajs!

lägg av nu

ingen mer snö tack

bra vecka, bra skit

yes, bästa veckan in fact. inte för att den på något sätt varit bäst men för att jag och min vän bestämde att det här, det är bästa veckan. å andra sidan kanske den är bäst. allt går liksom bättre denna vecka. sover på natten - inte på lektioner -  träffade bästa vännen på gymet, där hon också ska börja gyma. sjukt softa bananer. fick min geografi lärare att le nervöst, skämmas och be om ursäkt till mig, ganska nice. systern min kommer hem efter tre långa veckor i afrika på torsdag OCH jag har blivit kung på att vakna på bussen precis innan min hållplats. vad mer kan man egentligen begära? complete life what up.

vad ska man bli när man blir stor?


RSS 2.0