fri


om ändå


now now,


november


peru


två sprutor i vänstra och en i höger nu kör vi

är nyvaccinerad och klar för brasilien! om bara dessa tjugotre dagar kunde gå en aning snabbare!

H N W


fotjävlar

igår spenderade jag och min fader alldeles för lång tid på stadium för att försöka hitta ett par vettiga spring dojjor till moi. pratade med proffsen, kollade fötterna och allt. prövade alla skor, alla storlekar, fula som fina. inte ett enda par passade. tydligen har jag fucked up feet? för breda, långa och allmänt fel. som tröst efter ett antal timmars letande efter spring skorna tänkte jag att jag i alla fall kunde trösta mig med att köpa ett par satsnygga vinterskor. tänkte det kunde vara som en tröst eftersom att jag prövat etthundratjugotolv par dojjor redan utan framgång men ack vad fel jag hade. prövade storlek 41 i de snygga skorna men mina feta, otrevliga as till fötter var för stora och 41 var den största storleken!
imorse läste jag på den försenade tuben över nåns axel i metro. rubriken på en artikel var "svårt för kvinnor att hitta skostorlek över 43". försök över 41! är det inte ganska sjukt att ingen kan göra skor som passar oss? med oss menar jag mig själv och julia mårtensson. det verkar vara vi som har för stora fötter i den här världen. eller?

arctic

there's a cirlce of witches ambitiously vicious they are
and our attempts to remind them of reason wont get us that far
I don't know what it is that they want
but I haven't got it to give

how can you say that your truth is better than ours


om fyra veckor


håller med big moe

saknar det tjockt mycket

fett eventful lördags kväll

resultatet av den här tortyr veckan är att jag på denna lördagskväll, efter att ha sovit hela fredan och hela lördan, inte orkar ta mig ifrån ön. inte huset för den delen heller. istället sitter jag här på min stol, väntar på charlie, och tänker på hur otroligt, satans mycket jag vill se mardy bum med arctic monkeys live. ja. det vill jag. mycket. ha en mycket händelsefull lördagskväll ni fula, söta och kultiga.

the last shadow puppets


granpa'


föööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööör bra


mor och astrid co-operate

http://www.erbaq.se/

om du ska ta en risk, se till så att du har någon som kommer fånga dig ifall du faller


nörd

det är något speciellt med att sitta i samma stol på stadsbiblioteket från klockan halv två till kvart i sex. på något sätt, utan att yttra ett ord, så blir de där två-tre krigarna som stannar kvar lika länge som du dina homies. du vet, under de där fyra timmarna så kommer och går mycket människor, men de finns få som stannar. jag var en av de få idag. jag och två andra killar som satt vid mitt bord. utan att veta något om varandra så hade vi något gemensamt, vi hade alla överlevt fler timmar än resten av de studerande som kommit och gått till bibblan. vi var the familiar faces, vi hade något internt som ingen annan vid bordet visste något om. det blir nästan lite sorligt att lämna biblioteket när man suttit så länge och haft deras ansikten på andra sidan bordet. andra kommer och går men vi är de som blir kvar, det är plötsligt något mer än bara en studie plats. man får ett leende av de där andra snubbarna när man reser sig och går, ett leende som för att säga "bra där krigarn, du klarade fyra timmar, det är okej att gå hem nu". då känns allt lättare.
-ny kategori jao
eftersom att jag så ofta får ta och sälja mitt liv nu så tänkte jag att det är dags att dokumentera. dokumentera dessa underliga dagar när jag uppskattar att se ett bekant ansikte på stadsbiblioteket, ett ansikte som kanske inte borde vara bekant eftersom att jag aldrig pratat med ansiktet och kanske inte borde ha stirrat på det under flera timmar. som sagt, underliga dagar som måste dokumenteras.

if you were there, beware


bitter

jag lekte rebell och spenderade några minuter av min vakna tid med ögonen på facebook istället för i min samhällskunskaps bok. något som fångade mitt ena öga var en 96:as största problem idag. vilken profilbild hon ska ha här näst. det här är så viktigt så att hon måste rådfråga sina vänner som hjälper henne. jag och mina vänner rådfrågar varandra om hur vi ska klara av att inte avlida innan slutet av veckan. 96:an lyssnar på justin bieber, justin bieber, justin bieber och ashley tisdale, har runt 700 vänner på facebook och mörkblå ögon. mina ipod-hörlurar har gått sönder, ingen vill vara min vän på facebook och spegeln jobbar emot mig. ska jag hata mitt liv eller bara inse att världen är sorlig och trots mina svackor så är jag på den sidan med grönare gräs? kan jag verkligen säga att jag befinner mig där när jag är på gränsen till ett sammanbrott på grund av studier? å andra sidan så vill jag ju inte lyssna på justin bieber, inte alls. jag tror samhällskunskaps boken saknar mina ögon.

vecka fyrtiosex

jag saknar mitt liv. det gör jag verkligen. det kanske inte var det bästa men satan vad jag kommer uppskatta det när jag får tillbaka det på lördag!

if god made everything he must be somewhere in china

k00l chey


wasn't it easier in your firefly-catching days when everything out of reach, someone bigger brought down to you

sålde livet billigt på blocket igen och nu ska jag plugga satan hela dagen. på en lördag. gissa vad jag ska göra imorgon. plugga. och jag är fräsch

the world is a book and the ones who do not travel reads only one page


det här är jag varje måndagskväll kl. 17.45

asså... ibland när man failar på de höga tonerna på sånglektionerna så.... får man damp. bara damp liksom. du vet?

dissad chey

gissa vem som slutade 10.15 och stannade i skolan till 15.15 för att prata med fakking peter sörensen och gissa vem som inte kom. fakking peter sörensen. såhär onöjd och naken är jag nu. fakk såsialkönskap jag ska gå och köpa ett liv.

you got lost because the times were wicked

streets get lonely and nights they get cold
your body is getting tired and your hands are getting old
you try to go inside but the door is always shut
they're inside and youre not

hur kunde jag helt glömma bort the love of my life?

aaaaah, kärleken blommar igen

taking shortcuts and false solutions


jag älsr dib så macket

pärån                                                                                                                                                                                                                   eple

kussar


it has to be so lonely to be the only one who's holy


säj inte nä säg jää


syster

om du tycker charlie är sneaky klicka här

everytime I told them


take pictures in your mind of your childhood room, memorise what it sounds like when your dad gets home


if your strife strikes at your sleep remember spring swaps snow for leaves


hiding in the streets you don't know who is friend or foe


01.11.2010


RSS 2.0