lines that I couldn't chase


he's back!

In black! Nej men pojken är tillbaka med en spik i låret. Good to have you back dude, hope you stick around this time.

ja det var värt fem timmar

Jag älskar att man kan höra hur falskt alla sjunger. Väldigt underhållande

someone's having a good time


get well willard

pojken har brytit lårbenet eller något liknande. Inte nice. Hittade de här gamla bilder från 07 tror jag. Charming, don't you agree?
hot

bara för att björn är gay


bara för att min mamma nyss skrek "helvete lars-olof!"


twenty five more days


varför får inte jag fälla träd när agneta fältskog?


I heart deviantart


socker


varför får inte min katta ligga när åhléns katalog?


mamma


när jag hade problem med det vi tyckte var kul på ett tåg


när bror och jag gjorde det vi tyckte var kul på ett tåg


sense of accomplishment


lived unbruised we are friends


hot stuff


final dance battle

Kanske är lite lamt att komma med det här 2 år senare men jag tog aldrig reda på vem det var som vann när jag först hörde talas om den här danstävlingen. För er som är intresserade, här är den sista och avgörande dansen som visades live från Teen Choice Award istället för ett videosvar. I slutet får ni veta vem som vinner.
Först ut är ACDC, till min stora glädje dansar min absoluta favorit grupp med dom. Jabbawockeez. För er som inte vet vilka dom är så är det killarna i röda tröjor med vita masker över ansiktena, du kan se dom vid 1:38 i videon. "A figment of your imagination" kallar dom sig och det var dom som vann MTVs "Americas Best Dance Crew" det allra första året. Nu har det varit 3 säsonger.

ACDC

Här i min egen tråkighet kom jag över ett gammalt dance crew som jag länge beundrat. Hade glömt att dom fanns. ACDC kallar dom sig, Adam Chu Dance Crew. Startades av den älskade 17-åriga dansaren Adam Sevani från step up 2 och en man vid namn Jon Chu som regisserade filmen. Detta är inte riktigt en vanligt dansgrupp, den har över 1000 medlemmar däribland kändisar som Chris Brown, Lindsay Lohan, Robert Hoffman och andra. Också helt egna dansgrupper är medlemmar, som mina egna favoriter Jabbawockeez. Dansgruppen startades när det 2008 skapades en battle mellan dem och en annan grupp vid namn M&M som leddes av Miley Cyrus och Mandy Jiroux, två tjejer som inte alls är kända för att dansa. Det började som en ganska oseriös online battle men den blev större och större och lite grann en tävling om vem som kunde få med flest kändisar men också de sjukaste dansar. Fast ACDC leds av en fantastisk dansare. Här nere är en video på en koreografi som Adam gjort själv och en av videosvaren till M&M crew.
Battlen avslutades live istället för online på Teen choice award

kompisen frågar "är du med i en sekt?" "nej" Så går man på Globala


det är inte så jäla noga

Hästen var episk!

mamy zamiar konia

kochanie, daj mi moje kozy

fin


Polen

Alternativa namn för polen:
- Poolen
- Pålen
- En påle
- Stolpen
- Pollen
- Hästen

den andra maj


SOL


RSS 2.0