asså man skulle vart där


dust bowl dance

Well yes sir, yes sir, yes it was me
I know what I've done 'cause I know what I've seen
I went out back and I got my gun
I said You haven't met me, I am the only son



jag hatar regnet


the boat that rocked

Ja det gjorde den. Båten.
Åkte hem från Gotland i lördags och det var storm! Okej kanske inte riktigt storm... Men det var sjukt stora vågor! Alla som försökte gå såg helt packade ut och människor låg över hela golven. När jag stod längst fram i båten så lyfte mina fötter från golvet med vågorna, rätt ballt tyckte jag men jag tror inte tjejen som låg och skrek och grät på golvet höll med mig. Alla verkade tro att vi skulle dö. Vi gjorde inte det, tjoho. Jag är hemma och har jobbat min första dag på Satoil.
Och jag såg filmen, sorry brushan, den är inte riktigt så bra. Ja den var kul men, Trulsson... nej. Inte så bra.

red flag


on the radio

this is how it works, you're young until you're not, you love until you don't, you try until you can't, you laugh until you cry, you cry until you laugh and everyone must breath until their dying breath
- Regina Spektor

youfatsonabisque


the real group

Så jag och vännen Agnes har sjungit i kör här på Gotland i en vecka. Hade konsert i fredags och igår sjöng vi med The Real Group! Peder från gruppen, stört skön kille btw, kom och lärde oss 2 av deras låtar under veckan och igår på deras konsert på Bläse fick vi komma upp och sjunga med i dessa 2. Hade lite negativa tankar kring den här gruppen innan jag träffade dom. Låtarna kan ju låta lite lama men dom var stört kul att sjunga! Skulle absolut gjort om det och hela gruppen var underbar och så duktiga! Och visst är det en aning ballt att allt är a capella? Killen som beatboxar är badass! Men det är lite synd på ett sätt att han gör det så ofta för hans tenor röst är den finaste i gruppen tycker jag. Enjoy!

norsta auren


du om någon borde förstå


Billy Talent


Peace & Love


jag är trött

HEJ! Är i ett hus nu, ETT HUS! För första gången sen tisdag. Det känns bra. Sov 1 timme igår morse det det blir en del sova nu att ta igen, hehe.
Peace & Love var sweeeet, svettigt och trött men satigt kul och niiiice. Tänkte göra en lista med alla band vi såg för annars kommer ja glömma dom och det vill jag inte! Vi sååååååg
Julian Casablancas
Mika
Thomas Di Leva
Hoffmaestro & Chraa
A Day To Remember
Melissa Horn
Vampire Weekend
The Kooks
Robyn
Kent
Billy Talent
Lilly Allen
Patti Smith
The Hives
Familjen
Europe
The Ark
Miike Snow
Chashdiet
(De lyckliga kompisarna)
Johnossi
Amanda Jensen
Mando Diao
John Fogerty
Jay-Z
Jag ser nu på spelschemat att jag missade helt totalt att Devendra Banhart och Timbuktu med Helt Off var där! synd... Såg i alla fall en hel del bra band! DLK är inom en parantes för jag såg inte speciellt mycket av dom. Det var så att jag Ellen och Alice var otroligt trötta och orkade inte hoppa och skrika så vi la oss lite längre bak på gräset och... somnade.

RSS 2.0