life


GULD

fuengirola är väll inte så långt bort? och jag snackar ju lingot, du vet hombre. spanien are lucky to have you. ha det sjukeeeligt kul nu så ses vi i jul. I love you man.

a twisted up frown disguised as a smile


wish that I could have this moment 4 life


a fickle heart and a bitterness


du är på flygplanet och jag är i min säng - plain fail

säg hej till kinalandet åt mig och skäm inte ut mig för mycket innan jag hinner dit i april, kineserna behöver inte veta allt om mina fetischer. kom ihåg att känna dig lång, hålla ögonen öppna och juste, att jag älskar dig. ses i januari!
goodbye to splendid and her brilliant shining ways

tutte

tror alltid att jag ska sätta mig och blogga, med andra ord - leta efter de där legendariska bilderna jag hittade eller fotade och sparade på min data för hundra år sen. men sen inser jag att hårddisken på den här makapären blev full för ett tag sen. samma tag som syrran äntligen lärde el efterblivado amanda att tanka fetast. asså.. ladda ner filmer från tankafetast.com. ja. jag är ett missbildat freak som inte klarat av det själv förns två veckor sen but still - fekke. nu ligger aaaaaaaaaaalle bilderna på en extern hårddisk och den står ju på ett skrivbord på andra sidan av lägenheten, med andra ord - inget bloggande här inte. nej nej nej.

god only knows what we're fighting for


rålis


please don't go now, please don't fade away


back

norraaaaaaaaaaaaaa, what's been up man? how's your daughter? nämen serri. visst det var längesen vi sågs sist, jag saknar dig mannen, men var är mitt sommarlov???!?!?! om ex antal månader kommer jag att få bevittna sköneheten ni kan skåda lite längre ner varje dag i spegeln. the word you're looking for is sliten. yes, det är vad den gör den där norra real. den gör en ful. men det är okej bro, gillar dig ändå.

our glory days


like a dungeon dragon


moment 4 life


sunday night


why am I like this? why is winter cold?



looking for gold


sleeping in, failed pancake


sleeping in


rolling in the deep


cinderella man


RSS 2.0