that boy is hot enough to melt hell, burn satan too


space bound

jag kände att idag, dagen som började åtta trettio med fyra timmars uppsatsskrivning i svenska som är rätt så avgörande för betyget, var en passande dag to oversleep. don't you agree? vaknade ungefär sjutton minuter över sju men ninja som jag är så trollade jag till mig, uppmärksamma gärna att mitt hemgjorda verb trolla inte är det som en magiker gör utan kommer från substantivet ett troll, detta gjorde jag på åtta minuter och hann med bussen. applåder? och juste, jag vet nu varför jag tittade på fresh prince. det är on top of the top top top. alltså bäst. våga inte säga annat för det är bara för kult. ha. ha. ha. peace hombres.

bit by bit, torn apart, we never win but the battle wages on for toy soldiers


step by step, heart to heart, left right left we all fall down like toy soldiers


chill on the top of chill

när man går i skola där man nästan ständigt drunknar i studerandet så blir det en aning svårt att slappna av ibland och verkligen greppa faktumet att man inte har så mycket att göra. som nu. vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv, har en gnagande känsla som säger att snart kommer ungefär alla mina lärare på att dem inte gett mig något dunderstort arbete att jobba med så ba kommer allting i knät en dag och det är så tungt så dom spricker och går sönder, massa bananablood... så kan man ju inte tänka. så jag chillar istället med lite fresh prince of bel air och havrefras. varför fresh prince? har ingen som helst aning. det bara blev så. såg ett avsnitt med fina joseful runt 05.30 på lördagsmorgonen och tyckte det var kul, just då. får väll se hur skoj det blir nu när man har sovit normalt. peace hombres.

kram på hemgjord pizza


your curls touch my face and now I can fly



classic

tyvärr ska detta charmtroll lämna youtube karriären för gott. such a shame. hon slår ju rebecca blacks friday any day of the week.

luminary

blev helt sjukt tagg på peace & love sådär random. kanske har nått att göra med dagens sjuka bandsläpp? jag tror det. sommar komrrrrrrrå. taggtaggtagg.

pirre


lite chilling sådära


found something sweet on the island with daughters of eve


in the cookies of life, sisters are the chocolate chips


sometimes I pretend to forget you


jag smälter


king of the jungle

jorge

your face is uncalled for


blood is just red sweat


if you ever find yourself lost in the dark and you can't see

jag hoppas att ni alla la märke till hur mycket varmare det kändes igår när ni lyssnade på mitt tips, viiiiiisst? trevligt att el sol kände att han kunde titta fram en stund. synd att han försvann när man var fast inne i gymets svettiga lokaler. jag saknar mina fyspass så otroligt när jag nu ser min gamla tränare varje gång jag gymar. hon är så sjukt snygg. helt sinneslöst. man blir ju ledsen. helt perfekt kvinna. och by the way, när började hela ekerö gyma? nej, jag bryr mig inte bara ni slutar! för trångt ju!
som nån kanske la märke till kom jag inte riiiktigt iväg till skolan imorse. det lever något evil i min mage så jag vet krigar emot det här hemma och hoppas att det inte vinner. men jag måste i alla fall ta mig in till den där tre timmars långa samhällskunskapslektionen klockan tretton tjugo. jag har ju längtat efter den i flera veckor. langar en chillmode och läser fina saker på bästans blogg i hopp om att monstret i min mage ska fly din kos. peace hombres.

min man


love and caffeine

idag var det inte så varmt som man ville att det skulle vara men jag har upptäckt att om man tar vårjackan och conversen och verkligen innerligt önskar att det är vår så blir det lättare att leva med kylan. fick veta att mitt huvud har ungefär hundratusen hårstrån som växer ut från det. eller det har i alla fall the average human. men mitt hår finns ju knappt för att det är så tunnt. har jag mindre hårstrån då, och i sånna fall, betyder det att jag inte är the average human? vem är jag då? bara sånt jag funtar på medans jag lyssnar på nice låt.

my filet is smoking weed


my potatoes are baked homie


the veggies on my plate can fly


I got something beautiful to say

cashflow

lite ljus


2:a


there's no one road, we should not be the same


pirre


this is on account of my loving you forever


ed


life

today, while pensively thinking up my next awesome facebook status over dinner I finally came to the conclusion that I need to get a life.
fml.com

got caught up in the rapture


you were made to meet your maker


RSS 2.0